Rólam

Interclean

Az Interclean Kft. takarítástechnológiai termékek, elsősorban nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Cégünk elsődleges célja hogy versenyképes, megfizethető áron a lehető legjobb minőséget, mindig a kellő mennyiségben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani.

  • Főoldal
  • Takarítógép bérlés
  • Gépkölcsönzés
  • Takarítókocsi
  • Termékek
  • Kapcsolat
  • Kosár

Ipari takarítógép bérlés, hosszú távú bérlés

Béreljen minden felületre megfelelő tisztítógépet, takarítógépet, kárpit- és szőnyegtisztításra, ipari porszívót, egytárcsás súrológépet szőnyeg és padló súrolására, gőztisztítógépet.

https://cleancare.hu/takaritogep-berles

Takarítógép bérlés súrológép és seprőgép bérlése

Ipari takarítógép, seprőgép, súrológép bérlése napi, heti illetve havi bérletben.


Gyalogos takarítógép bérlet
napi : 9000-16 000 Ft
heti: 35 000- 45 000 Ft
havi : 35 000- 60 000 Ft (csak tartós bérlet esetén)
Ráülős gépek
napi : 15 000- 20 000 Ft
heti : 50 000- 70 000 Ft
havi : 60 000- 90 000 Ft (csak tartós bérlet esetén)

seprőgépek speciális gépek is.


Weboldal: www.cleancare.hu

E-mail cím: takaritogepszerviz@gmail.com

Telefonszám : 06-70-419-5452


Szőnyegtisztítás, padlótisztítás, Szőnyegtisztító gép , Takarítógép, Kárpittisztító gép, Gőztisztító (gőzborotva), Ipari porszívó kölcsönzés. speciális célgépek
Sokoldalúan használható többfunkciós gépek!
Nagy teljesítményű porszívóként száraz szennyezőanyagok és por eltávolítására használható. Nedves üzemmódú porszívóként alkalmazva víz alapú folyadékok eltávolítására is alkalmas.
A készülékek használhatók porszívóként is szőnyegek, kárpitozott bútorok, szilárd padlózatok tisztításához és általában a szokásos lakástakarításhoz. Különleges vízszűrős technológiájának köszönhetően kiszűri a porszemcséket, akár poratkákat is, amit egy hagyományos porszívó nem lenne képes.
A gépek a száraz és nedves szennyező anyagokat egyaránt felszívják. Pl. eldugult lefolyók tisztítására is alkalmas.
Ipari porszívónk és némelyik takarítógépünk képes fúvó funkciójával egyes dugulásokat megszüntetni. Néhány egyszerű alkatrész alkalmazásával a szőnyegek és a kárpitok nedves tisztítása is megoldható.
A takarítógép jellemzője (aquafilteres porszívó üzemmódban), hogy korszerű vízszűrő szerkezettel rendelkezik, amely a beszívott poros levegőt vízen, speciális vízszűrőn áramoltatja át, melynek hatására szinte az összes por lecsapódik a víztartályban, vagyis a szennyeződés minden fajtáját - akár mikroszkopikus nagyságú -, allergiát okozó részecskéket is hatékonyan kiszűri, így az a levegőbe már nem kerül vissza.
Ezt követően a levegő a kimosható motorvédő szűrőn áramlik át, amely kiszűri a még megmaradt apró lebegő anyagokat. Ezáltal a készülékből - ellentétben a hagyományos porszívókkal - egyáltalán nem távozik por.
Eme tulajdonságai révén biztos védőernyőt képez atkák, spórák és gombák ellen. Az aquafilteres technológiának köszönhetően a takarítógép kiáramló levegője 98 %-ban megtisztított, így sokkal tisztább, mint a szobalevegő, amely mindenekelőtt az allergiában szenvedő személyeknek nyújt segítséget.
Forradalmi vízszűrő rendszerének köszönhetően porszívózás közben többé nem keletkeznek kellemetlen szagok, és a szűrőcserével járó köhögésroham és porfelhő is a múlté.
A levegő sokkal tisztább lesz porszívózás után, ezáltal csökkenti az allergia tüneteit is. Az atkaeltávolító hatás tovább fokozható speciális atkaölő tisztítószer alkalmazásával.
Nedves (vizes) tisztítás üzemmódban a kiporlasztott tisztítóoldat segítségével szőnyegek, kárpitok, szilárd padlózatok és ablakok tisztíthatók.
Külön előny, hogy előáztatási művelet is végezhető. Így a gép akár többször is be tudja permetezni az anyagba a tisztító oldatot visszaszívás nélkül. Végül a porlasztó-szívó program beállításával a szennyezett folyadék eltávolítható.
Erősen szennyezett szőnyegek, textíliák esetén rendkívül hatékony tisztítást biztosít.
Ipari por víz szívók:

A készülék alkalmazható bel- és kültéren, száraz anyagok, szennyeződések, por, felszívására
Háztartásokban, irodákban, hotelekben, nagy felületű szőnyegen, szőnyegpadlón, padlón, parkettán, padlólapon.
Alkalmas felújítások utáni takarításhoz is. Rendkívül nagy szívóteljesítménye hatékony takarítást biztosít. Antibakteriális szűrőrendszerének köszönhetően a felszívott szennyeződés szinte teljesen elnyelődik.
Extra zajcsökkentő rendszere és gumiborítású kerekei a teljesítményhez képest halk üzemmódot garantálnak. Hosszú kábele szabad mozgásteret enged az egész lakásban, irodában.
Kiegészítő tartozékai alkalmassá teszik szőnyeg, kárpit, kő, parketta, nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Fúvó funkciójával kisebb dugulások is megszüntethetők!Ipari súrológépek:
takarítócégek számára és ipari felhasználóknak
akkumulátoros gépek mintegy 200 db kölcsönözhető takarítógép gép állandó raktáron.

© 2020 DESIGNELLA. 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el